MOTIVATIE

Cindy Joris

Mijn motivatie om dit project uit te werken komt uit mijn passie om mensen terug in kracht te brengen en te ontwikkelen.

In de workshops gaan we even stilstaan en genieten van "the simple things in live” die ons terug dicht bij onszelf brengen en waardoor we terug duidelijkheid zien in de complexiteit van het leven en deze met positieve energie kunnen omarmen.

Obstakels kunnen opportuniteiten worden, ons nieuwe inzichten geven, ons terug in kracht brengen en ons de mogelijkheid geven op deze kracht beroep te doen als we het even lastig hebben in ons professioneel en/of privé leven.

 

Dit is ook de reden dat onze workshops doorgaan in Epidaurus, deze locatie is zeer rustig en heeft een krachtige natuurlijke uitstraling. Een soort oerkracht, midden van de rustige natuur waar de zee, de bergen, de rust, de sterren en de zon ons elke dag verwennen en laten reflecteren en genieten van het geschenk dat het leven is. 

 

Sinds 1991 werk ik binnen het human resources domein waar ik dagelijks met medewerkers op een respectvolle manier samenwerk.

Mijn overtuiging is dan ook op deze manier 1+1= 3. Als Human Resources Manager zoek ik graag verder naar mogelijkheden/inzichten om steeds voor een win-win voor elke situatie te gaan. Hiervoor gebruik ik het insights model, een toegankelijke model om tot de kern van onszelf terug te komen of te gaan. Jaarlijks ben ik mij blijven bijscholen.

Ik ben ook dankbaar voor alle mensen waar ik tot vandaag mee ben in contact gekomen, we leven allen met veel prikkels, tijdsdruk en bevinden ons dikwijls in complexe situaties. Even deconnecteren en back to basics zijn dan ook de rode draad door onze workshops.

Kwalificaties

  • HR Consultant Coach.

Micheline Braeckman

Mijn motivatie om dit project uit te werken komt uit mijn passie om het lichaam terug in kracht te brengen door hartverwarmende en relaxerende lichaamsoefeningen.

We vergeten dikwijls dat we veel vragen van ons lichaam en we krijgen van ons lichaam veel kracht terug als we er lief en zorgzaam met omgaan. 

We gaan ons lichaam in stilte leren kennen in deze workshops.

Deze oefeningen doen we samen in de natuur en zijn toegankelijk voor iedereen. We doen deze in losse kledij en op blote voeten op het strand of in het gras. We gaan een beetje flirten met meditatie en bewust leren omgaan met onze ademhaling. De oefeningen worden dagelijks herhaald, belangrijk is dat je jouw eigen lichaamstempo volgt en de grenzen van je lichaam aftast en respecteert.

Vandaag merken we dat mensen op zoek zijn naar een andere manier van leven. Deze zoektocht heeft een verandering van bewustzijn tot gevolg. We zoeken constant naar ons zelf.

 

Vandaag kan ik zeggen dat ik een gelukkige vrouw ben, en dit wil ik graag doorgeven aan jullie. Wanneer je zorg draagt voor je lichaam, gaat het beter voor jou zorgen. Je lichaam en geest zijn een geheel, het ene kan niet functioneren zonder het andere. Geen tijd is het meest gebruikte excuus, maar tijd is wat we hier hebben om voor ons zelf te zorgen.

Op welk moment in je leven dan ook, leef bewust in het nu. Er is veel kans dat er positieve veranderingen in je leven zullen komen als je plezier hebt in wat je doet. Dat is mij overkomen.

Zelf werk ik sinds 1998 als account manager in het marketing en communicatiebureau LINQ, waar onze missie is “we make it happen”. . Daarnaast volgde ik jaarlijks opleidingen waarvan de recentste relaxatietherapeut is. 

 

Ik voorzie ook een ontspannende lichaamsmassage van 30’ met een heerlijk geurende olie.

We gaan onze buitenkant goed verzorgen in de prachtige natuur met een fris windje, zacht zonnetje,... Heerlijk.

Kwalificaties

  • Gegradueerd in de Klinische Chemie

  • Relaxatie therapeut.

Contact

Micheline Braeckman

Sint-Margrietstraat 10

9000 Gent

België

E-mail: micheline@feel-leef.be

Tel: 0497/492776

Openingsuren: enkel op afspraak

MA-VR: 10u-21u

ZA: 10u-14u

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon